Professionals ⁄ VEERTIENDAAGSE 2013 Afdrukken
verhoging van de tekstgrootte

VEERTIENDAAGSE 2013

Het Festival van de Gelijke Kansen, voorheen de Veertiendaagse, draait dit jaar rond “Respect voor jong & oud”. Uitwisselingen tussen generaties staan van 8 tot 25 november centraal in Brussel.

Het zijn de parallellen en verschillen tussen gene­raties die het leven in Brussel zo interessant maken. Want ook al heb je op het eerste gezicht niets te maken met je bejaarde buurvrouw of de student achter de toog van de plaatselijke broodjeszaak, wie weet wat je allemaal van elkaar kan leren?

Tijdens het festival zullen een twintigtal Brusselse verenigingen het thema van respect tussen generaties elk aansnijden vanuit hun eigen invalshoek. Op het programma staat een brede waaier van activiteiten: tentoonstellingen, filmvoorstellingen, toneelstukken, debatten, rondetafelgesprekken, …

Twee weken lang palmt respect Brussel ook letterlijk in. Reusachtige letters die het woord RESPECT vormen, zullen de hele hoofdstad doorkruisen. Kom ze ontdekken op het Muntplein (04/11 – 13/11), het Flageyplein (14/11 – 19/11) en het Kardinaal Mercierplein te Jette(20/11 – 24/11). Alle Brusselaars kunnen hun steun aan de actie betuigen door zich te laten fotograferen voor deze 3D-letters en hun foto’s te delen op Facebook . En zo mee de buzz te creëren rond het Festival!

Op 22 november vanaf 18u sluiten we het Festival in schoonheid af met een groots slotfeest in het retro decor van La Coupole (Huidevetterstraat 50-54) in hartje Brussel . Alle Brusselaars zijn van harte uitgenodigd!

Ben jij ook fan van gelijke kansen? Aarzel dan niet om onze Facebook-pagina leuk te vinden!

© Gelijke Kansen en Diversiteit 20 Kruidtuinlaan – 1035 Brussel T. : +32(2) 800 36 75 F. : +32(2) 800 38 08 Mail : gelijkekansen@mbhg.irisnet.be